White is the new black, sau despre cum săratul este noul dulce.

Pentru că prajituritul ar trebui să fie mereu atât o provocare cât și o descoperire, joaca culinară e esențială pentru noi. Pofta de ceva nou trebuie resuscitată constant, și nimic nu ne încântă mai mult decât combinațiile curajoase. Așa că am mutat sarea din bucate, direct în prăjituri. Nu degeaba ne numim Moft, pentru că orice creație este o desfătare a simțurilor, o contopire de tot ce ți-ai dorit și tot ce nu știai că îți dorești.
Alimentele ce înainte erau dulci devin treptat (pre)sărate, iar multitudinea de opțiuni noi e un adevărat deliciu. O tentă subtilă de sare poate eleva un simplu desert la o adevărata opera de tartă, cum se spune pe aici. O găsești deja ascunsă în alunele ce se contopesc cu dulceața Snikersului. E chiar vedeta de onoare în Caramel Sale, unde accentul cade doar pe sărat și crocant.
Așa că data viitoare optează pentru ceva mai diferit, și îți promitem că nu o să te mai saturi de aceste mofturi sărate.